Zeven & 70 armband

Zeven & 70
Een hippe armband, gedecoreerd met een gehaakt sierrandje en een bedeltje. 

Waarom 77?

 

Het getal 7 is een geluksgetal, het is een magisch getal en het staat voor één van de 7 wereldwonderen.

De 7e dag is een heilige dag en een week heeft 7 dagen. Er zijn 7 werelddelen en 7 schoonheden, Een kleurrijke regenboog heeft 7 kleuren en zijn er sprookjes die je vertellen over Sneeuwwitje en de 7 dwergen,  de Wolf en de 7 geiten en Klein Duimpje op zijn 7-mijlslaarzen. 

 

Zeven & 70 (lees 77) staat symbool voor mijn geboortejaar, de cijfers van mijn geboortedag en geboortemaand.

De centimeter heb ik gebruikt als een rode draad in mijn leven. Elke millimeter rondom mijn pols vul ik met een herinnering of gedachten op dat moment. Zo creëer ik mijn Zeven & 70 herinneringsarmband.

Reactie schrijven

Commentaren: 0