Ocean Breeze poncho

Drops is voor mij een grote inspiratiebron voor al mijn haakwerkjes.

Zo kreeg ik een aantal weken geleden het nieuwe magazine Drops 162.
Al bladerend zie ik weer veel te veel en heb ik weer een aantal patronen voor mijn haak to-do lijstje.

 

Het is ook maar goed dat de Drops wol-winkel maar één keer in de week open is,
wetende dat ik het ook bij Wolplein kan bestellen ;-)

 

..........zucht!

Een aantal dagen geleden ben ik begonnen met "Bohemian Blues" (Drops 162-2). Om er zeker van te zijn of ik een poncho zal gaan dragen, ben ik met garen van Wibra de eerste steken gaan haken. Het garen van Wibra is niet zo duur en een goed alternatief om een "proefje" te maken.


Ik twijfelde eerst of ik de kleuren wel mooi zou vinden. Ben niet zo'n blauw type, maar die gedachten heb ik al gauw aan de kant geschoven. Steek na steek en toer na toer werd ik verrast hoe mooi het eindresultaat vorderde.

 

Vier grote granny's vormen een poncho. Ik noem het Ocean Breeze. 

Heerlijk voor de zwoele zomeravonden of een koele bries langs het strand. 


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Vansimpsen Rita (zaterdag, 27 februari 2016 19:59)

  heb je daar een patroon van die poncho is heel mooi aub grtjes bedankt

 • #2

  Pluizewol (zaterdag, 27 februari 2016 20:11)

  Hallo Rita,

  Patroon van de poncho kan je vinden bij Drops.
  Zie link: http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=6942&cid=7

  Creatieve groet van Pluizewol