28. september 2018
Een heerlijke warme omslagdoek voor als het buiten kouder is. Gehaakt met acryl en wol.
05. september 2018
Zo groen als een grasshopper is deze gras-shopper Gehaakt met 100% biologisch katoen.
07. augustus 2017
Wat begon met een woonkussen is nu een vrolijk "bont gekleurd" dekentje.
06. augustus 2017
De tijd lijkt te hebben stil gestaan. Er gebeurd weinig tot niets op de site van Pluizewol. Ik zeg lijkt, want op de achtergrond is Pluizewol druk met het verzamelen van wol, kleur en haakpatronen.
29. juli 2016
Ik sta in een Engelse tuin met veldbloemen in zoete pastel tinten. Dromend loop ik over een kronkelig paadje, dat mij leidt langs weelderige takken, die in een wirwar om de boomstam groeien. De geur van oranjebloesem, het geluid van een kabbelend beekje en uitzicht over een Engelse tuin met daarachter verscholen een kleine cottage, waar de luiken nog van dicht zijn. De cottage ziet er verwaarloosd uit, de verf begint al te bladeren, het hout maakt zo nu en dan een krakend geluid en de...
21. april 2016
De tijd lijkt te hebben stil gestaan. Er gebeurd weinig tot niets op de site van Pluizewol. Ik zeg lijkt, want op de achtergrond is Pluizewol druk met het verzamelen van wol, kleur en haakpatronen.
11. maart 2016
Is het te bont? Ach het is maar een momentopname. De woonkussen ligt inmiddels op een rustige plek en de ranonkels staan weer fleurig op de vensterbank.
25. februari 2016
dat wil zeggen; de liefde, die men iemand heeft toegedragen, gaat nooit geheel verloren, komt altijd en gemakkelijk weer boven. (volgens de encyclo) De liefde is in dit geval de naaimachine. In een "ver" verleden heb ik ooit eens de opleiding mode & kleding gevolgd. Met een diploma op zak en een creativiteit rijker ben ik verder gaan studeren als grafisch vormgever. ....en sindsdien de naaimachine nooit meer aangeraakt. Zou ik het nog kunnen? of ben ik het na al die jaren verleerd?
09. februari 2016
Edelweiss, edelweiss, every morning you great me Small and white, clean and bright You look happy to meet me Met dit liedje in gedachten haak ik vrolijk verder.
02. februari 2016
Ik verlang naar de lente... Ik ruik het vers gemaaid gras, met een vleugje zomerse bloemen in bonte kleuren. In de verte hoor ik vogels, ieder met een vrolijk wijsje. De voorjaarskriebels dwarrelen door mijn gedachten. Met een betoverende blik staar ik naar een kleurenpracht van bolletjes haakkatoen en gehaakte granny's.

Meer weergeven